PNI-logo
Frank: 06 50 614 767  
Bodyscanalyser
The Bodyscanalyser is een instrument voor het energetisch testen van het lichaam.

Binnen enkele minuten geeft deze test inzicht in uw tekorten van o.a. vitaminen, mineralen, eiwitten, uw opnamevermogen van uw voedsel en de conditie van uw lichaam.
Hierdoor is een analyse van een aandoening veel makkelijker geworden en kan dus de juiste richting van de therapie bepaald worden.Het meten met de Bodyscanalyser omvat meer dan 240 functies van het lichaam onderverdeeld in verschillende groepen. Het meet onder meer de conditie van het cardiovasculaire systeem, het skelet, het functioneren van organen, cholesterol etc.

- Cardiovasculair en Cerebrovasculair
- Gastro-intestinaal (dikke-, dunne darm)
- Galblaas
- Leverfunctie
- Pancreas (alvleesklier)
- Bloedsuiker
- Sporenelementen
- Vitaminen
- Co-enzymen
- Eiwitten (aminozuren)
- Endocriene systeem
- Zware metalen belasting
- Allergieën en meer..

Daarnaast kunnen we (via een gepatenteerd systeem) binnen enkele minuten uw vaatwand-conditie vaststellen en daarmee een link leggen naar uw vitamine-K status van uw lichaam.

Stel een vraag of maak een afspraak met Frank van de Pas.
06 46 111 768
Achtergrond van de Bodyscanalyser:

Het menselijk lichaam bestaat uit vele cellen die continu groeien, ontwikkelen, differentiëren, regenereren en dood-gaan.
Per seconde vernieuwen 25 miljoen lichaamscellen, en per minuut 100 miljoen bloedcellen zich in het lichaam. Hierbij zenden de cellen elektromagnetische trillingen uit.
De Bodyscanalyser meet het elektromagnetisch veld van de menselijke cellen op basis van bioresonantie en een geavanceerd software programma analyseert deze meting.
Bioresonantie meet de trillingsfrequentie van de organen. De trillingsfrequentie is voor ieder orgaan specifiek. Hierdoor kan bij afwijkende trillingsfrequenties verstoringen van de organen gemeten worden. De Body Scanalyser is hierop gebaseerd.